Ένα κατάστημα, πολλές λύσεις!

Τσιμέντο Τοιχοποιίας Lysis 40kg

Κωδικός: 21776


0 0,00 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Μαύρο τσιμέντο τοιχοποιίας Lysis, κατάλληλο για κτίσιμο και σοβάτισμα, χωρίς προσθήκη ασβέστη, σακί 40kg.
Ποσ.:

Μαύρο τσιμέντο τοιχοποιίας Lysis, κατάλληλο για κτίσιμο και σοβάτισμα, χωρίς προσθήκη ασβέστη, σακί 40kg.


Το Lysis είναι μια τσιμεντοειδής σύνθεση τοιχοποιίας στην οποία πρέπει να προστεθεί μόνο άμμος και νερό, μειώνοντας τον αριθμό υλικών με την απάλειψη του ασβέστη. Χάρη στον εμπλουτισμό με ειδικά πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζει εξαιρετική εργασιμότητα και πρόσφυση, ταυτόχρονα με ασφάλεια για τον τεχνίτη και ευκολία στο εργοτάξιο.


Με την προσθήκη άμμου και νερού στις αντίστοιχες δοσολογίες το Lysis προσφέρει: α) Σοβά (για όλες τις στρώσεις / εφαρμογές): 1ο χέρι (πεταχτό) - 2ο χέρι - τελική στρώση, β) Λάσπη κτισίματος (για τούβλο, τσιμεντόλιθο κ.λπ.), γ) Γέμισμα δαπέδων, ρήσεις ταρατσών κ.λπ. (σε συνδυασμό με θραυστά, συλλεκτά ή ελαφροβαρή αδρανή).


Xάρη στην υψηλή τεχνολογία που εμπεριέχει, λειτουργεί άψογα σε συνδυασμό με όλα τα είδη αδρανών (ασβεστολιθική άμμο λατομείου- ψιλή ή χοντρή- ποταμού, μαρμαρόσκονη κ.λπ.) δίνοντας εξαιρετικό αποτέλεσμα, τόσο στο κτίσιμο όσο και στο σοβάτισμα για όλες τις στρώσεις σοβά. Έχει σταθερή ποιότητα, ενώ είναι προϊόν πιστοποιημένο με σήμανση CE.


Ως τσιμεντοειδής σύνθεση, μετά την ανάμειξη του με άμμο και νερό δημιουργεί κονίαμα με κορυφαία εργασιμότητα που διατηρείται για αρκετή ώρα, διευκολύνοντας τις εργασίες και εξασφαλίζοντας λιγότερες ρηγματώσεις και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.


Το Lysis είναι ένα τσιμεντοειδές προϊόν που παράγεται με μειωμένες εκπομπές CO2. Επιπρόσθετα, το τελικό προϊόν εφαρμογής είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, με 35% χαμηλότερο αποτύπωμα CO2 σε σχέση με τα συμβατικά κονιάματα, χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του που καταργεί την ανάγκη προσθήκης ασβέστη στο νωπό κονίαμα.

Κωδικός 21776
Διαθεσιμότητα Άμεσα
Υλικό Τσιμέντο
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝ
Και με γερανοφόρα φορτηγά.
Τρόποι πληρωμήςΔΕΚΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δείτε περισσότερα.
ΕπικοινωνίαΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Στείλτε μας τις απορίες σας.
ΧάρτηςΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Και επισκεφτείτε μας από κοντά.