ΕΣΠΑ Ένα κατάστημα, πολλές λύσεις!

Τροποποίηση Λειτουργίας

Εν όψη των νέων μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό και με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζόμενους & τους πελάτες της, η εταιρεία τροποποιεί τη λειτουργία της για όσο διάστημα ισχύει η νέα απαγόρευση, ως εξής:

 

- Το κατάστημα της εταιρείας μας θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες λιανικής ΜΟΝΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ, καθώς η φυσική παρουσία στον χώρο μας δεν επιτρέπεται.

 

- Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά 7:30π.μ. - 2:30μ.μ. & 5:00μ.μ. - 8:00μ.μ. εκτός Τετάρτης και Σαββάτου απόγευμα είτε στα τηλέφωνα 2226071266, 71704 είτε στο e-mail xkairis@otenet.gr είτε στο fax 2226072420 είτε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook. Μπορείτε ακόμη να μας στείλετε φωτογραφίες, αρχεία ή video μέσω Viber στον αριθμό 697 0110 999, αφού αποθηκεύσετε τον αριθμό στις επαφές σας. Υπάρχει και δυνατότητα βιντεοκλήσης για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

 

- Θα σας ενημερώνουμε ανά περίπτωση πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ηλεκτρονικά ή με παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας όπου αυτό είναι εφικτό.

 

Για τυχόν αλλαγές των εκτάκτων αυτών συνθηκών λειτουργίας της εταιρείας μας θα σας ενημερώνουμε άμεσα μέσω της ιστοσελίδας μας.