ΕΣΠΑ Ένα κατάστημα, πολλές λύσεις!

Πάτωμα Laminate Montana Oak (0202) AC5 4V 8mm

Κωδικός: 19083


0 0,00 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Laminate πάτωμα της Alfa Wood, χρώματος Montana Oak (0202), αντοχής AC5, με σκοτία και στις 4 πλευρές, πάχους 8mm, κατάλληλο για οικιακή και βαριά επαγγελματική χρήση.
Ποσ.:

Πάτωμα laminate Masterfloor Montana Oak (0202), αντοχής AC5, κλάσης 33, με εμφανή αυλάκωση (σκοτία) και στις 4 πλευρές της κάθε σανίδας, της ελληνικής εταιρείας Alfa Wood. Οι διαστάσεις της κάθε σανίδας είναι: πάχος 8mm x πλάτος 190mm x μήκος 1206mm και διατίθενται σε πακέτα των 1,833m² (8 τεμάχια).


Τα laminate πατώματα είναι μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση, με αναρίθμητα σχέδια και χρώματα, για να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας.


Τα δάπεδα laminate της Αlfa Wood Group έχουν μεγάλη αντοχή σε φορτία από έπιπλα ή άλλα βαριά αντικείμενα, στο κάψιμο από τσιγάρα, αιχμηρά αντικείμενα (μυτερά τακούνια), χτυπήματα και γδαρσίματα. Αποτελούνται από κύριο πυρήνα HDF, διακοσμητικό φιλμ ιδανικής απομίμησης φυσικού ξύλου και επίστρωση ρητίνης σκληρότητας.


Το υλικό των laminate δεν αλλοιώνεται χρωματικά από την έκθεση στον ήλιο, είναι ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες UV και δεν αποχρωματίζεται, είναι βραδύκαυστο, άνθυγρο και οικολογικό, καθώς κατασκευάζεται κατά 90% από ξύλο, το οποίο προέρχεται από βιώσιμες δασοκομικές πρακτικές, δεν προκαλεί αλλεργίες και ανήκει στην κατηγορία των χαμηλότερων εκπομπών φορμαλδεΰδης Ε1.


Τα laminate δάπεδα της Alfa Wood είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση, καθώς κουμπώνουν με click system και υπάρχει η δυνατότητα αποξήλωσης και επανατοποθέτησης τους 2-3 φορές. Επίσης είναι δυνατή η αντικατάσταση φθαρμένης σανίδας τοπικά. Μπορεί να γίνει τοποθέτηση πατώματος laminate πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αρκεί να είναι λεία, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθεί το προϋπάρχον δάπεδο. Αυτή τους η ιδιότητα σε συνδυασμό με το μικρό τους πάχος τα καθιστά ιδανική επιλογή για ανακαινίσεις.


Τα πατώματα laminate δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη φροντίδα τους, δεν χρειάζονται τρίψιμο και ο καθαρισμός τους μπορεί να γίνει με ένα ήπιο καθαριστικό με μια πολύ καλά στυμμένη σφουγγαρίστρα.


Τα δάπεδα αντοχής AC5, κλάσης 33 προορίζονται για βαριά επαγγελματική χρήση. Πρόκειται για κατηγορία δαπέδων εξαιρετικής αντοχής, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις χώρων βαριάς χρήσης, όπως είναι τα δημόσια κτήρια, τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα εστίασης και τα εμπορικά κέντρα.


Η κλίμακα μέτρησης Abrasion Rating System ή αλλιώς AC Rating αναπτύχθηκε από την European Producers of Laminate Flooring (EPLF) και χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την μέτρηση της ανθεκτικότητας και αντοχής των δαπέδων laminate. Η ανθεκτικότητα των laminate εξαρτάται από την  αντοχή τους σε διάφορους παράγοντες, όπως η υγρασία, το στάσιμο νερό, το κάψιμο από τσιγάρο, η τριβή, το χτύπημα από αιχμηρά αντικείμενα, το γδάρσιμο κ.ά. Ανάλογα με τα αποτελέσματα δοκιμών το δάπεδο αντιστοιχείται στην κατάλληλη κατηγορία, από AC1 για ελαφριά χρήση σε οικιακούς χώρους έως AC5 για βαριά χρήση σε επαγγελματικούς χώρους.


Διατίθενται παρελκόμενα υλικά όπως σοβατεπί, αρμοκάλυπτρα, υποστρώματα, που απαιτούνται για την τοποθέτηση των πατωμάτων laminate.


Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την τοποθέτηση των laminate πατωμάτων εδώ.

Κωδικός 19083
Κατασκευαστής Alfa Wood
Αντοχή AC5
Πάχος 8mm
Διαθεσιμότητα Άμεσα
Κλάση 33
Σκοτία 4V
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝ
Και με γερανοφόρα φορτηγά.
Τρόποι πληρωμήςΔΕΚΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δείτε περισσότερα.
ΕπικοινωνίαΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Στείλτε μας τις απορίες σας.
ΧάρτηςΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Και επισκεφτείτε μας από κοντά.