Ένα κατάστημα, πολλές λύσεις!

Τσιμέντο Μαύρο Heracles 50kg

Κωδικός: 12488


0 0,00 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Μαύρο ενισχυμένο τσιμέντο CEM II 32,5 R υψηλής αντοχής και διάρκειας, κατάλληλο για οικοδομικές εφαρμογές, σακί 50kg.
Ποσ.:

Το σακευμένο ενισχυμένο τσιμέντο Heracles είναι τύπου CEM II / B-M (W-L) και κατηγορίας αντοχής 32,5 R, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1. Κατασκευασμένο με βάση κλίνκερ πορτλαντ και πρόσθετα συνδετικά, ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων κατασκευών.


Πρόκειται για τσιμέντο υψηλών πρώιμων αντοχών κατάλληλο για όλες τις οικοδομικές εφαρμογές όπως: έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος, σοβάτισμα, παραθαλάσσιο σκυρόδεμα και ογκώδεις κατασκευές, και ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, έχει εφαρμογές σε κατασκευές με οπλισμένο σκυρόδεμα και όπου χρειάζεται τσιμέντο με σχετικά χαμηλή θερμότητα ενυδάτωσης για την αποφυγή θερμικών τάσεων σε μεγάλους όγκους και επιφάνειες.


Το τσιμέντο χρησιμοποιείται στην  παραγωγή υδραυλικών συνδετικών μέσων για τον οικοδομικό και κατασκευαστικό τομέα, όπως έτοιμο σκυρόδεμα, κονιάματα, σοβάδες, επιχρίσματα, τσιμεντέματα, προκατασκευασμένο, καθώς και προεντεταμένο σκυρόδεμα. Οι αναγνωρισμένες χρήσεις του καλύπτουν τόσο τα ξηρά όσο και τα νωπά προϊόντα.


Έχει φαιό χρώμα, απαιτεί χαμηλή ποσότητα σε νερό, είναι ανθεκτικό σε προσβολή θειικών και είναι συμβατό με πρόσθετα στοιχεία σκυροδέματος.


Χάρη στη νέα σύνθεση του, το Heracles ενισχυμένο παρουσιάζει πλέον βελτιωμένη περιβαλλοντική επίδοση και φέρει "πράσινη" σήμανση ECO της LafargeHolcim, η οποία διακρίνει προϊόντα και λύσεις που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό ανθρακικό τους αποτύπωμα σε σύγκριση με παραδοσιακά προϊόντα τσιμέντου υψηλής περιεκτικότητας σε κλίνκερ, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην επιτάχυνση της μετάβασης σε πιο αειφόρες κατασκευές. 


Είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο φορέα και φέρει σήμα CE, διατίθενται πιστοποιήσεις εφόσον ζητηθούν.

Κωδικός 12488
Διαθεσιμότητα Άμεσα
Υλικό Τσιμέντο
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝ
Και με γερανοφόρα φορτηγά.
Τρόποι πληρωμήςΔΕΚΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δείτε περισσότερα.
ΕπικοινωνίαΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Στείλτε μας τις απορίες σας.
ΧάρτηςΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Και επισκεφτείτε μας από κοντά.