Ένα κατάστημα, πολλές λύσεις!

Πολυκαρβονικό Φύλλο Διάφανο 0,75mm

Κωδικός: 19134


0 0,00 €

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Συμπαγές επίπεδο πολυκαρβονικό φύλλο, πάχους 0,75mm.
Ποσ.:

Τα πολυκαρβονικά φύλλα έχουν καθιερωθεί ως επιλογή σε εφαρμογές, όπου απαιτείται υψηλή φωτεινή διαπερατότητα, μεγάλη μηχανική αντοχή και ταυτόχρονα υψηλή θερμοκρασία. Τα συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα είναι τα ισχυρότερα διάφανα πλαστικά που διατίθενται στην αγορά όντας πρακτικά άθραυστα, ελαφριά και με μεγάλη αντοχή στη φωτιά.


Κατεργάζονται εύκολα και μπορούν να διαμορφωθούν εν ψυχρώ. Αυτές οι ιδιότητες τους επιτρέπουν σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και πολλούς άλλους επαγγελματίες και ερασιτέχνες να δώσουν δημιουργικές λύσεις σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Η μεγάλη τους ευκαμψία καθώς και η υψηλή τους αντοχή σε χτυπήματα, τα καθιστούν ως τη μοναδική επιλογή σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως βιομηχανικά κτίρια (παράθυρα και οροφές), στάδια, πισίνες, αθλητικά κέντρα, θερμοκήπια, τούνελ, κούπολες, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακούς χώρους, βεράντες και υπόστεγα.


Στα πλεονεκτήματα τους συμπεριλαμβάνονται οι άριστες μηχανικές αντοχές, η τεράστια αντοχή στα χτυπήματα, η υψηλή αντοχή στη φωτιά, η αντοχή σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών περιβάλλοντος (-30 +130), η ευκολία στην επεξεργασία τους, καθώς διαμορφώνονται και εν ψυχρώ, το γεγονός ότι είναι ελαφριά, έχουν το μισό βάρος του γυαλιού και είναι ανακυκλώσιμα.


Διαστάσεις φύλλου 205cm x 125cm x 0,75mm. Υπάρχει δυνατότητα τετραγωνισμένης κοπής στις διαστάσεις που επιθυμείτε με τεμαχιστική μηχανή πλήρως αυτοματοποιημένη (δείτε λεπτομέρειες εδώ), μορφοποιημένης κοπής σύμφωνα με τις ανάγκες σας με CNC παντογράφο ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενο (δείτε λεπτομέρειες εδώ), καθώς και γύρισμα των ακρών σε ένα ή περισσότερα σημεία και με γωνίες διαφορετικών μοιρών (στραντζάρισμα) με υδραυλική στραντζοπρέσσα τεχνολογίας CNC (δείτε λεπτομέρειες εδώ).


Τα συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα που διαθέτουμε έχουν προστασία και στις δύο όψεις τους και συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση για την θραύση και το κιτρίνισμα.

Κωδικός 19134
Πάχος 0,75mm
Διαθεσιμότητα Άμεσα
Χρώμα Διάφανο
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝ
Και με γερανοφόρα φορτηγά.
Τρόποι πληρωμήςΔΕΚΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δείτε περισσότερα.
ΕπικοινωνίαΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Στείλτε μας τις απορίες σας.
ΧάρτηςΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Και επισκεφτείτε μας από κοντά.